torsdag 19 mars 2009

Vem är jag?


Detta är inget skämt utan hände alldeles på riktigt igår på promenaden. En människa trodde på allvar att jag var en kinesisk nakenhund...??? Okej, jag har inte den längsta pälsen, är till och med lite kal på magen och så. Men en naken hund är jag inte såvitt jag vet. Men vad vet jag egentligen? Jag är ju en superhjälte, get, gris, påse, marodör, och en prinsessa så kanske är jag en naken kines också.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Då, Lena, skulle du ha berättat för den lilla hunden att du har en kompis som har precis en sån där människa som han hade. En med glasögon och ful grön kappa. De är av rasen halländsk pudeltant...

Superbullen Lena sa...

Den rasen är jag mycket bekant med, min människo mormor är en halländsk pudeltant med grön kappa och glasögon. De kan se skrämmande ut till en början men nu vet jag att de är snälla innerst inne.

Anonym sa...

Hahaha... torkar mig i ögonen.

Majsan

Anonym sa...

Hellre bli anklagad för att vara naken än tjej! Folk verkar tro att det bara finns pudelflickor *fnys* Hur tror de då att det kan bli nya pudelbebbar??

Anonym sa...

Du måste ju bara göra en bok av allt detta.
Denna blogg är det mest underhållande jag läst.Jag skrattar högt varje gång.
Tack för underhållningen.

Calle

Anonym sa...

Kära lilla bulleLena!
Tag inte illa upp. Se alla chanser! Nu fick du ännu en möjlighet att blogga och jag fick mig ett gott skratt precis när jag kommit in till stan och har en lång vecka framför mig. Bravo!
Karin m Tittie

Anonym sa...

Stackars Bullen som blir förväxlad med en nakenhund!!!
Men nakenhundar kan vara väldigt söta också. Tänk på det
Tack Lena för en helt underbar Blogg som förgyller vår vardag

Anonym sa...

Ja, vi har de inte lätt!
Jag är en Västgötaspets och kossa.

Å matte som tror att hon har skaffat en bulle hi hi hi hi...