onsdag 11 mars 2009

Promenad...varför då?


Jag har precis fått höra omtumlande nyheter...Det är inte bara jag som blir runtsläpad på så kallade "promenader", mormor Ella blir också dagligen utsatt för denna omotiverade syssla. Har hört att hon precis som jag tagit saken i egna tassar och satt hårt mot hårt. Vill man inte så vill man inte, när ska människorna acceptera detta? Och de verkar så envisa med det här promenerandet, fast i min bullsläckt är vi såklart envisast.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men lilla Lena, och Ella med för den delen....
...vaddå "vill inte"? Sådär kan man väl inte säga när era snälla mattar tar er med på trevliga promenader. Det är ju för eran egen skull, vetja...
..och dessutom; man kan inte bara säga vill inte hela tiden. Vad vill ni då? Nånting mer än att ligga och tryna på sidenkudden och kissa på bästa mattan hoppas jag...
Nu Lena, upp till bevis! En hjältegris måste väl ha större ambitioner i livet än så....

Anonym sa...

Vill bara säga att detta är min favvoblogg!!!
Såå kul att höra allt du tycker om eller inte tycker om, dina äventyr och allt annat som din snälla määnniska tecknar. Tack tack för de roliga stunder din blogg ger mig!!
Kram till er!!!

Elling sa...

Hej Lena och matte Maja!!
Fick precis tips av mamma Ella att ta en titt på din blogg. Den är kanon fin :) helt i min smak!! Men du Lena, det där med att inte vilja gå långa promenader, du har nog inte riktigt förstått tjusningen med det. Jag och min matte Julia går ofta låånga promenader och det är jätte kul. Du får komma upp till din morbror Elling i Mora så ska jag minsann lära dej :)

Många rosa nospussar från pansar grisen Elling och min matte Julia

Anonym sa...

Mora...jag lovar mig att höra av mig nästa gång jag har vägarna förbi. Kan ta ett tag dock eftersom jag aldrig varit högre upp i Sverige än Borås. Men jag tycker promenad är kul ibland, speciellt om man hittar något att äta.

Anonym sa...

Ewa tipsade om bloggen och matte är helt såld. Jag har varit en riktig promenadbulle till för några veckor sedan, nu vägrar jag skutta runt i detta slaskväder. Hälsningar från skogsmulle tillika din morbror Milton.

P.S dina illustrationer är makalösa D:S