onsdag 2 december 2009

Bulle i ugnen!


Chockerande nyheter! Jag ska få ett syskon i vår...Det kommer att bli helt fantastiskt att äntligen ha en likasinnad i huset. Vi kommer att leka som galningar här hemma så fort mitt syskon har blivit några veckor så den tål lite tuffare tag. Jag ska lära den allt jag kan. Vad man kan äta (allt), hur man alltid lyckas få den bästa platsen i soffan och samtidigt trycka till människornas känsligare delar. Sen kommer jag inte på så mycket mer som är bra att kunna. Fattar bara inte varför det ska ta en sån tid för lillbullen att bli färdig, människan börjar redan se ganska tjock ut...Men den som väntar på nått gott.

7 kommentarer:

Majsan sa...

Många gratulationer till flockens kommande tillökning

Therese sa...

Åh, grattis! Hoppas att matte mår bra. Och att ni slipper vänta i evigheters evighet...för det kan kännas så när man längtar!
Rosso blev storebror i vintras. Han var lite skeptisk till en början eftersom lillebror skrek på nätterna när han försökte sova, men det gick över. Nu kan han krypa och ställa sig upp och gå lite utmed saker. Rosso längtar tills lillebror kan kasta bollar och leka tafatt, det blir lajbans!
Ha det nu så bra allihop, magen med :-).
/Therese

Unknown sa...

Lilla Bulle Lena, var får du allt ifrån? Bulle i ugnen. Det var fyndigt!
/Karin

Anonym sa...

Ja visst ska det bli roligt lena..
..ser fram emot när ni kommer ner till mormor och busar med pudlarna... då ska ni få varsitt saftigt köttben att gnaga på....
/mormor

Wilda & Emma sa...

Grattis Lena till dig & din flock´s kommande tillskott :-) Hoppas inte att väntan blir alltför lång! Nosgos o pruttar från Wilda med matte Emma i släptåg...

Julia sa...

Gratulerar Suoerbullen Lena!

P.S:hur gör du sådana coola bilder? :D

vinstlott sa...

Åh vilken härlig blogg! :D
Otroligt söt bulle du är, min vita gris (amstaff) ska oxå bli syster om ett par månader. Antar att hon har i stort sett samma approach på syskonskapet som du.. ;)

Läggs till i bloggkoll direkt!
Krya på dig!

Mvh Hannah & Spiderpig (aka Loomis)