söndag 15 februari 2009

Orättvisor


Ibland känner jag mig nästintill mobbad här hemma. Människorna vet hur mycket jag älskar att tugga och mumsa på gamla skitiga kläder men om jag bara tar mig så lite som en trosa får jag skäll och blir fyad. Och sen springer de ner i källaren med alla godbitarna och låter ett fult plåtdjur smaska och slafsa på alla kläder hur mycket det vill. Varför får inte jag? Livet är orättvist...

PS: De tvingade mig att bada idag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå,stackars Lilla Lena. Det låter verkligen orättvist.
Du får skriva ut din adress och be alla att de skickar smutsiga trosor till dig, som bara blir dina alldeles egna....:-)

Anonym sa...

Stackars stackars Lena! Min pudel sympatiserar, han hälsar att han vet hur det känns!

Superbullen Lena sa...

Tack för era sympatier...hoppas nu bara människorna får sig en tankeställare över hur illa de behandlar mig. Ingen dum idee med trosorna.

Adress:
superbullen lena
Gult stenhus med buskar, asfalt och sten utanför.

Väntar med spänning!

Anonym sa...

BADA *AHHH* Vilken elak matte du har Lena! Hur står du ut hemma? Gör som jag gör, hjälp matte ta av sig strumporna (bäst när hon somnar i soffan!)så kan hon ju inte vara annat än tacksam! Männsikor är så otacksamma! I helgen så var jag lite dålig i magen och som på beställning så ramlade det ned en tidning i brevlådan! Snacka om bra tajming, men uppskattar matte att jag bajsar på den nya tidningen, nädå, hon suckade och mumlade något om att jag ska pipa. PIPA?? Hon fick väl sova vidare eller?? Otacksamt!
Kram Mello

Unknown sa...

Jag förstår precis!! har idag skickat några trosor till dig!
själv tycker jag bäst om tuggummi, går bra med både tuggat o otuggat.
Jag har adress:

Gullet
Vitt stenhus med buskar, asfalt o sten utanför.

Superbullen Lena sa...

Jag lider med dig Mello...man försöker att göra dem till lags men aldrig blir de nöjda. Tyckte det lät som en strålande ide att bajsa på nya tidningen istället för golvet.

Tack för trosorna gullet ska genast gå ut och försöka finna några smaskiga tuggumin till dig!

Anonym sa...

Snälla Superbullen Lena, se till att din matte skriver/ritar en bok om dina bravader!!! Jag och mina små barn älskar att läsa er blogg!!!